Etiketler

16 Ağustos 2016 Salı

Clash Of Clans 5. Seviye Köy Düzeni Ve Ganimet!

Merhaba Arkadaşlar , Clash of clansda 5. seviyeye ulaştık artık. Şimdi öncelikle yeni gelen üniteleri (birimleri) kurmaya başlayalım. Kaynak kısmından altın ve iksir madenlerini ilk önce kuralım. Ardından ise savunma kısmından okçu kulesi , top ve tuzakları ilk önce kuralım. Büyücü kulesini 12 saatte kurulduğundan dolayı en son kuracağız. Ardından ordu sekmesine geçelim, Bizim için mükemmel olan ordu kampını kurup , arkasından büyü fabrikasını kurmalıyız
. Büyü Fabrikası bizim için oyundaki en önemli ünitedir. Bundan Sonra her seviye atladığımızda büyü fabrikası , labratuar ve klan kalesini ilk önce yükseltmek zorundayız. Büyü Fabrikası bize saldırılarda yardımcı oluyor. İlk Seviyede yıldırım büyüsü geliyor bu suan çok önemli bir büyü değil ama hiç yoktan iyidir, birimlere , savunma binalarına , altın madenlerine hasar verebilirken altın ve iksir depolarına hasar veremez. 1 Yıl önce gelen güncellemede hasar vermesinin önüne geçildi. Büyücü kulesini daha kurmadan labratuarı 2 ye basmamız gerekir.
 
Nedeni ise askerlerin seviyelerini yükseltmek için daha fazla zaman kaybedemiyecek olmamızdır. Büyücü kulesinide kurduktan sonra hızlıca savunmalar depolar ve madenleri yükseltip duvarları maximum seviyeye çıkartmalıyız, Bu sayede savunmamız gerçek manada yıkılmaz olabilir. Her şeyi maximum seviyeye çıkarttıktan sonra 6. seviyede görüşürüz arkadaşlar.
5 Seviyede Klan Savaşı Nasıl Yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder